Recopilem les frases i/o imatges dels Divendres

Tenim el blog una mica oblidat, així que hem decidit intentar organitzar-nos i publicar de manera habitual. S’intentarà i segons diuen, la intenció és el que compta.

En aquest post us volem fer una recopil·lació de totes les imatges i frases que pengem cada divendres o quasi cada divendres a les nostres xarxes: facebook i twitter.

Comencem doncs:

Keep Calm s’ha posat de moda. Fins i tot hi ha una pàgina on pots crear els teus cartells de manera força personalitzada. Si voleu provar-ho, feu clic aquí. Trobareu una àmplia gama de productes que podeu comprar un cop generats: tasses, posters, samarretes, fundes iphone, clauers i un llarg etcètera.

KEEP CALM AND BE SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIOUS. I aquest cartell en particular ens va agradar molt perquè la Mary Poppins és un dels nostres ídols d’infantesa. Quantes vegades hauriem volgut agafar un paraigüa i fer un passeig aeri? Milers!! 😉

 

keepcalm

 

EVERYBODY WANTS TO CHANGE THE WORLD BUT NOBODY WANTS TO CHANGE. Ens encanta aquesta frase i ens encanta la tipografia també. Senzill però potent. Aquesta imatge i la majoria d’elles han sortit de Pinterest. Una xarxa que ens encanta i que tal i com us hem dit, algun dia li dedicarem un post.

Tornant a la frase, és una de les que fa pensar, oi? Si volem canvis, primer ens hem de disposar a canviar nosaltres mateixos.

 

change

 

IT TOOK A WHILE TO UNDERSTAND THE BEAUTY OF JUST LETTING GO. Tant la frase com la fotografia ens van enamorar! I és ben cert, però no sempre és senzill dur-ho a terme, almenys a nosaltres ens ho sembla. Val la pena intentar-ho però.

 

letgo

 

STAY TRUE TO YOU AND YOU WILL END UP INCREDIBLY HAPPY. En aquest cas també es tracta d’una tipografia senzilla, d’estil “handwriting” i una veritat com un temple. Si som sincers amb nosaltres mateixos ens alliberem de moltes càrregues i això ens aporta una felicitat que no té preu. Així que tots i totes a provar-ho: només cal ser un mateix, sense disfresses, compliments o res per l’estil. És impossible agradar a tothom així que si t’agrades a tu mateix ja tens un llarg camí fet.

happy

LA VIDA ES UNA VERBENA, BAILAS? Aquesta imatge és d’una làmina de la Lucía Be. La coneixeu? Fa barrets, “tocados”, turbans, diademes i il·lustracions xulíssimes. Aquí en podeu saber més cosetes. Molt recomanable.

A nosaltres ens encanten les seves il·lustracions i el seu estil i aquesta frase doncs també. La vida és com una muntanya russa, té pujades, té baixades, té emoció, te il·lusió, té angoixa, té por, té alegria, etc. però si ens agafem sempre el costat positiu de les coses, tot va molt millor.

 

luciab

 

GROW. Creix. Buf! busquem al diccionari el verb creixer i ens trobem el següent:

grow

 

 

créixer

[p. p. crescut; ind. pr. 2 creixes; subj. pr. 4 creixem (o cresquem), 5 creixeu (o cresqueu); subj. imperf. creixés(o cresqués), etc.]


v. intr. [LC] [MD] Un organisme viu, augmentar gradualment en virtut de la seva força vital. Aquesta planta creix molt de pressa. Aquest noi no creix: sempre el veig igual.
v. intr. [LC] [MD] per ext. Créixer la barba, els cabells.
v. intr. [LC] Un riu o una massa d’aigua, pujar de nivell. El riu va créixer fins a endur-se el pont.
intr. [LC] Anar augmentant per graus. La seva deixadesa va creixent. Creix el malcontentament de tothom.
 [LC] créixer com una bola de neu Augmentar d’una manera progressiva. La seva mala fama creix com una bola de neu.
intr. [LC] [AGA] Una planta, fer-se, desenvolupar-se, naturalment en una regió. Els tarongers creixen a la vora del mar.

Evidentment el diccionari només agafa el sentit físic del verb, però i el sentit menys tangible? Es pot creixer de moltes maneres, oi?

 

I aquí ho deixem. Esperem que us hagi agradat i si ens voleu fer algun comentari o reflexió, estarem encantats de rebre les vostres opinions.

Bon cap de setmana a tutti!!!

ANUSKA

Anuncis

2 responses to “Recopilem les frases i/o imatges dels Divendres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s