Benvinguda Lupita!!

logo_disbo

El post d’avui el dediquem a un descobriment! Hem descobert una dissenyadora i il·lustradora fantàstica, hem descobert un personatge i hem descobert un producte. A nosaltres ens ha enamorat i creiem que a vosaltres també us encantarà.

Us farem la presentació oficial i palpable a la Fira de Botigues a la Plaça, el dia 8 de Juny de 2013 a Cardedeu. Demà!! 🙂

Anem per parts:

LA DISSENYADORA

Cristina Fernandez-Ayala Novo. Ella és la creadora de Disbo, DiseñoBonito. I tot i que és de l’altra punta d’Espanya (A Coruña), hem tingut la sort de creuar-nos amb ella. Coses del destí!

EL PERSONATGE

Aquí millor us deixem la presentació oficial de la seva autora:

Lupita es un personaje ilustrado que vive en un rincón de palabras, nace de la mano de su autora, Disbo, mucho antes de que ella lo supiese. Se dibuja en su mente como una pregunta abierta que nos invita a pensar, reflexionar, a aprender y sobre todo a escucharnos.

Lupita vive con las palabras, porque son ellas siempre la respuesta a nuestra felicidad; como dice su personaje, algunas veces el mundo esta lleno de palabras feas que nos asustan, o nos comemos las palabras para no herir; pero siempre debemos soñar que todo es posible.

Lupita no tiene edad, ni fechas en el calendario. Tiene un poder mágico que la hace única; saber escuchar.

En un largo viaje de palabras, nos habla y nos descubre quienes somos, donde estamos y a donde vamos. En algunas ocasiones se dibuja con animales, porque ella ya ha conocido a una serpiente, un búho, una jirafa,
un león o una tortuga, ¿ y tú?. También sabe que nos asusta el tiempo, que necesitamos sonreir, que soñamos y que tenemos secretos.

Todos sus dibujos se fragmenta en viñetas que hermosamente se plasman sobre laminas de papel, tazas de cerámica y muy pronto en blusas de algodón.

Con un gran mimo y cuidado su autora dibuja cada detalle que lupita quiere mostrarnos.

Lupita “ Un rincón de palabras” es una obra inscrita en el registro de la propiedad de autores como obra gráfica y narrativa original. Cualquier reproducción de la misma en cualquier soporte esta protegida con derechos de © copyrignt a nombre de Cristina Fernandez-Ayala Novo, alias DiSBo”

EL PRODUCTE

A Anuska ens estrenarem amb les tasses de la Lupita i també tindrem una làmina. Són precioses i d’una qualitat immillorable. Fins i tot el packaging està cuidat al màxim detall. Per fer un regal especial i tendre. Qui no s’ha fet mai les preguntes que es fa la Lupita?

Aquí us en deixem una mostra:

©tazaslupita

Els pigments amb els que es tracten les tasses de la Lupita, permeten rentar al rentaplats però NO rascar amb un fregall. Les tasses estan realitzades a ma i qualsevol imperfecció que presentin es deguda al tractament i manipulació NO industrial que hi ha en el seu procès de creació.

Pel que fa a les làmines, s’imprimeixen en paper Hamemüller, és de 300gr, es tracta d’un paper de cotó texturitzat lliure de lignina que protegeix la impressió per sempre, en condiciones normales, de la llum, del sol, etc….

Esta catalogat pel MUSEU MOMA com a paper per obres d’art.

El seu procès d’adherir-se el color, són pigments sense plom ni zinc, que simula la impressió serigràfica.
El color penetra en el paper respectant-ne la textura; és a dir, les làmines de la Lupita no són làmines corrents en impressió digital; sinó que el seu valor és major i únic.
Les làmines estan SERIADES © això vol dir que només existeixen 50 exemplars de cadascuna d’elles, i no està contemplada la reedició de les mateixes. Aquest fet hi afegeix un valor únic incalculable.
Tot això ens ho explica la seva autora. Aquesta vegada ho hem traduït 😉
I per acabar ens diu: “recuerda que lupita es una obra gráfica y narrativa inscrita y registrada en la propiedad general de autores como obra única y original, ©.”

Esperem que us agradi tant com a nosaltres! Demà coneixereu a la Lupita

ANUSKA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s