Què és anuska?

#obrim #anuska #cardedeu #regalets

#obrim #anuska #cardedeu #regalets

Aquesta és una pregunta molt habitual que durant el procés de creació molta gent ens feia i que avui ha continuat.

És complicat d’explicar amb poques paraules. Anuska és una botigueta, molt bonica per cert, on hi pots trobar una mica de tot. Una mica de tot acotat dins el món de la papereria, els complements, els accessoris, els petits detalls…Potser amb això tampoc us queda clar i llavors quasi que us diria que el millor seria que ens vinguis a veure per fer-te’n una idea clara.

Tenim productes que hi ha gent que desconeix, d’altres que ja hi estan familiaritzats. Sobretot, sobretot, que no us faci vergonya demanar tant com sigui necessari. Aquí estem per explicar-vos per a què serveix cada cosa i coseta que tenim. A més, intentarem anar-vos posant petites dosis d’informació visual i textual cada dia o si més no, de manera continuada. Aquí al nostre blog i a Facebook i Twitter.

Exemples del que podreu trobar són: llibretes, blocs de notes, llapissos, estoigs, washi tapes, clauers, bolsos, espelmes, tovallons, tasses, i un llarg etcètera.

Anirem ampliant el nostre ventall. Ben aviat ens arriben nous accessoris de Bone Collection (pen drives, accesoris per iphone,…). També tindrem la revista VeoVeoMagazine i un seguit de novetats que avui, per ser el primer dia no desvetllarem encara.

Ah! i no cal oblidar-nos de que també tenim alguns productes que venem sobre catàleg i que en dos dies pots tenir aquí, a Anuska.

Res més per avui. Només donar-vos de nou les gràcies per aquest matí tant acompanyat de visites, de regalets i de sol, mooooolt sol!

Que tingueu tots un bon dia,

ANUSKA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s